Mange Schmidt + Bauer

Jorå så att Bauer verkar ju bli ett skönt ställe. Invigningen var i alla fall najs. Bira för tjugofem kronor och lite skönt häng bland goda vänner. Mange kom dit efter konserten, vi bytte några ord med varandra. Väldigt trevlig snubbe den där Mange. Jag tackade för en bra spelning och han blev skitglad och tackade tillbaka. Kanske tyckte han att det var skönt att någon som inte var en sextonårig tjej också hade varit där. Hoppas nu att stället har öppet till tre. Söder behöver inte ett nytt 01-ställe. Det behövs något som kan fungera som alternativ till Kvarnen och Marie Laveau!
Efter Bauer så blev det en taxi till Riche och en öl till. Den är lite dyrare där men det var ändå trevligt. Kände väldigt många där igår vilket inte alltid är fallet. Det blev även en snabb runda förbi Berns och klubben T vilket var helt okej. Lite mer ös hade ju absolut inte skadat för att peppa upp stämningen lite men i rätt sällskap så var det väl som sagt okej.

Ikväll är det Oddsters! men jag tror inte jag orkar gå. Vi får se. Ska jobba ikväll också så en skön hemmakväll med någon härlig rulle film hade varit trevligt. Ska undersöka möjligheterna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0